miercuri, 22 iunie 2011

Liviu - Two in a ROW


Alta zi, alta distractie, iata ca a sosit vremea sa va povestesc despre o sesiune gandita cu o seara inainte. Dupa ce se anunta o saptamana ploioasa (se pare ca a tinut cu noi si nu a fost asa), o saptamana in care nu prea puteam sa ies la foto din cauza vremii rele, a urmat o zi superba, calduta cu soare si niste difuzori de lumina gigantici (norii)
20.06.11 Intamplator ma intalnesc cu Iulia P, pe strada care era la taclale cu domnisoara Bianca (urma sa ii predau un DVD de la majoratul ei), din intamplare ii zic ca am vazut un camp misto cu maci printr-o zona mai indepartata, nici nu am apucat sa zic bine cuvantul "sesiune" ca Iulia deja era cu doua degete pe sus!!, zis si facut, punem la cale cateva idei de baza, cum sa se imbrace, ce accesorii sa isi mai ia la ea, ce ideai am eu, si alte chestii.
Stabilim si achitizia a doua acadele uriase pentru niste cadre si o mica sugestie a ei, o chestie de facut balonase (nu de altceva dar in sufletul fiecaruia este un copil ascuns). Acadele cum cautam nu am gasit ci doar unele mai mici, ne multumim si cu acestea pentru inceput.
Ora 16:30 plecam spre locatia stabilita si intre timp imi vine ideea de a mai lua o fata pentru sesiune cu noi, apelez la AnA B (ca de obicei cu cateva minute inainte de iesire=Rusine mie) este de acord sa vina si ajungem, incepe distractia!!!
Pentru lanul plin cu baloti folosim uneori lumina soarelui difuzata printr-o blenda, si de cele mai multe ori difuzia fiind facuta de nori!!
In lanul cu maci niste umbre gigantice venite de la niste "plute" fac toata deliciul unor fotografii superbe!! (aici trebe sa ii multumesc lui Ceausescu ca a luat initiativa de a le planta)Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog Widget by LinkWithin